Nytt för i år!

Vi öppnar portarna för funktionärer och förare 3 augusti 10:00


Jag vill vara funktionär! (anmälan)

Vi kommer göra vårt yttersta för att årsracet ska bli ett evenemang i absolut toppklass, och för att fixa det kommer vi behöva många frivilliga arbetsinsatser. Så boka in helgen (och veckan före) redan nu! Behovet av funktionärer är stort så anmäl redan nu ditt intresse för vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Vi behöver både erfarna och nya funktionärer.

OBS! Som “nybörjarfunktionär” behövs ingen förkunskap, du behöver inte ens ha åkt motorcykel. Du kommer få all information du behöver vid banan, och du har alltid en ansvarig funktionär som berättar vad/hur du ska göra.

Utöver sedvanlig tävlingsorganisationen med tävlingsledare, sekreteriat, flaggvakter, banbyggare mm så behövs personal för: entré, camping, parkering, transporter, sophämtning, servering, kiosk, publikvärd, race-office mm.

Skicka en intresseanmälan till lms@lms.se


Vilka funktionärer behövs?

TÄVLING

Behovet av funktionärer är delvis grenspecifikt men generellt behövs funktionärer till flaggvakter längs banan, säkerhetsvakter vid grindar och diverse uppgifter i sekreteriaten.

SERVERING

Serveringar och kiosker håller öppet från torsdag till söndag. På fredag och lördag kväll serveras även middag.

ENTRÉ

Entrén är bemannad dygnet runt från torsdag till söndag. Där tar vi emot förare och  funktionärer. Delar delar ut band. 

OBS !! vi kör detta arrangemang publikfritt endast förare med mekaniker och funktionärer gar tillträde till området.

MILJÖ

Under en hel tävlingshelg besöker runt 1000 personer vår motorstadion. För att kunna erbjuda ett förstklassigt evenemang behöver vi ha flera funktionärer som hjälper till med att tömma sopkärl städa och håller snyggt på vår anläggning.

PARKERING & CAMPING


Tider

De flesta funktionärer behöver vara på plats senast kl 10 på fredag samt 8 på lördag och söndag.

Funktionärsansvariga har närmare besked.

Funkispaketet

Funkispaketet innehåller:

  • Entréband (om du inte fått det på annat sätt, vissa skickas ut)
  • Matbiljetter för de dagar du jobbar (lunch och ev middag)
  • T-shirt
  • Telefonlista
  • Program

Parkering & camping

Camping för finns bakom kanslihuset om du inte har någon annan överenskommelse (vissa tävlingsfunkisar campar nära banorna). Om det blir fullt inne på området finns plats på funkisparkeringen. Om du avser campa på stadionområdet, kom i god tid!


Mat

Du kommer få lunch och ev middag de dagar du jobbar. Frukost ingår för vissa som börjar tidigt eller måste vara på plats dygnet runt. Cross, Speedway och Endurofunkisar äter vid klubbhuset (tältet). Övriga hämtar sin mat vid Café kolven (inne i RR-depån).


Arbetsuppgifter

Vi försöker tillmötesgå önskemål om arbetsuppgifter så långt det är möjligt. Vi kan behöva byta uppgifter under dagen om akuta behov skulle uppstå. Vi kommer jobba med scheman fram till tävlingsveckan.


Funktionärsansvariga

Motocross Jonny Larsson 0709-32 27 70

Trial Lars Gerestad 0706-65 11 47

Speedway Annsofie Glimfjäll 0737-47 16 33

MCHK-Racing https://www.mchk-racing.org/blifunktionar/funktionarsanmalan/