Tidsschema

Tidsschemat kan läsas på de tre sista sidorna i Tilläggsreglerna på Svemo TA. Direktlänkt: Klicka här!


Anmälan Race

Instruktion för anmälan via Svemo TA:

  1. Man börjar med att skapa en profil på http://ta.svemo.se. Har man anmält sig via systemet tidigare så är profilen sparad och man kan använda de inloggningsuppgifter man hade förra gången. Har man glömt lösenord fyller man i sitt användarnamn (personnummer) under fliken “Glömt lösenord” så får man ett mail med instruktioner om hur man väljer ett nytt.
  2. Sedan klickar man i menyn till vänster på länkarna “Personuppgifter” och “Fordon” under “Min profil” (klicka på det lilla plustecknet till vänster om “Min profil” om du inte ser underrubrikerna) och lägg in information om sig själv och de motorcyklar man vill tävla med.
  3. Därefter ansöker man om startnummer i de klasser man ska köra via länken “Fasta startnummer”.
  4. När profilen är klar så klickar man på länken “Jag vill anmäla mig till en tävling” som finns på startsidan inne på Svemo TA och sedan söker man sig fram till den tävling man vill anmäla sig till.
  5. På tävlingens anmälningssida väljer man vilka klasser man vill delta i och anger då vilken motorcykel som ska användas för respektive klass (man får upp en lista baserad på de motorcyklar som lagts till i profilen). Där fyller man också i sitt startnummer (föreslås oftast automatiskt) och transpondernummer. Det går bra att välja flera klasser om man vill ställa upp i mer än en.
  6. När man fyllt i den nödvändiga informationen i de olika flikarna klickar man på knappen “Anmäl mig till tävlingen”.
  7. Därefter ska man betala anmälningsavgiften. Betalning sker antingen via Svemo TA (betalningssätt anges i tilläggsreglerna) och då får man meddelande vid anmälan att man har obetalda varor i varukorgen som man kan betala med kort.

Mer info hittar du på MCHK-R hemsida.


Anmälan Parad

För anmälan besök: ta.svemo.se. Följ stegen i instruktionen för Anmälan Race ovan och välj Paradklassen (Paradklassen finns längst ner i klasslistan).


Startlistor

Startlistorna går att se på Svemo TA:s hemsida. 
Bläddra mellan startlistorna genom att klicka på Visa under rubriken FÖRARE/LAGLISTA.
OBS! Vald startlista visas längst ner på hemsidan.
Klicka här för direktlänk till Svemo TA:s hemsida!


Flaggsignaler RR

Alla förare har skyldighet att åtlyda funktionärernas flaggsignaler, oavsett om det är träning eller tävling. Hör följer en kort presentation av de olika signalerna.


PM/Tilläggsregler

Tilläggsreglerna finns på Svemo TA. Direktlänkt: Klicka här!


Resultat

Mer information kommer.


Viktig information

Mer information kommer.